brændekløver

Et bredt udvalg af markedets bedste entreprenørmaskiner

Leje af brændekløver på Vestsjælland

At leje en brændekløver kan være en smart løsning for dig, der står med et større parti træ, som skal kløves til brænde. Uanset om du er en privatperson eller virksomhedsejer kan leje af en brændekløver spare dig både tid og fysisk slid.

Fordelene ved at leje en brændekløver hos Svanhof:

  • Økonomisk besparelse: At investere i en brændekløver kan være en dyr affære, især hvis du kun har brug for den i korte perioder. Hos Svanhof kan du leje en brændekløver i én eller flere dage.

  • Adgang til kvalitets brændekløver: Hos Svanhof har vi kun moderne og effektive brændekløvere. Det betyder, at du her kan få adgang til højkvalitetsbrændekløver, som kan gøre dit arbejd hurtigere og mere effektivt. Vi lægger stor vægt på, at alle maskiner altid er af højeste kvalitet, så vi altid kan tilbyde udlejning af de bedste maskiner på markedet.
  • Ingen vedligeholdelsesbekymringer: Når du lejer en brændekløver, er det vores ansvar at sikre, at brændekløveren er i god stand. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om vedligeholdelse eller reparationer.
  • Lokal: Vi er lokal i Dianalund og udlejer brændekløvere på hele Vestsjælland.
  • Ingen tidshorisont: Det er både muligt at leje en havefræser for én dag, én weekend eller flere uger. Vi har ingen grænse for udlejningsperioden.

Brændekløver med kraftig kapacitet

Brændekløveren skiller sig ud med sin imponerende kløvekraft på op til 30 ton og evnen til at håndtere træstammer på op til 70 cm i længden, hvilket gør den ideel til selv de mest krævende opgaver. Denne maskine er udstyret med en kraftfuld hydraulisk kløveenhed, der arbejder både hurtigt og effektivt, hvilket garanterer en brændekløvningsproces, der vil efterlade dig mere end bare tilfreds.

Kontakt Svanhof for leje af brændekløver

Søger du en brændekløver til leje i kort eller længere tid, så skriv eller ring til os. Vi kan kontaktes på telefon +45 26750605 eller mail svanhof@hotmail.com. Vi hører til i Dianalund, men tilbyder udlejning af brændekløvere på hele Vestsjælland.