Gravemaskine

Et bred udvalg af markedets bedste entreprenørmaskiner

Leje af Gravemaskine på Vestsjælland

Hos SVANHOF har drivkraften for vores virksomhed altid drejet sig om to byggesten: sunde kunderelationer og interessen for maskiner. Entreprenørmaskiner er en uundværlig del af de tunge håndværkerfag som vores eget, eftersom maskinstyrke både virker til at spare tid, løse større opgaver og løse dem med større præcision. Dette gælder naturligvis også for private med gør-det-selv-projekter. Vi har hos SVANHOF et bredt udvalg af markedets bedste maskiner, som kan lejes af private såvel som virksomheder. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan du kan leje din næste gravemaskine.

Leje af gravemaskine til store entreprenøropgaver og mindre udgravninger

Gravemaskinen er en maskine, som der er at finde i enhver entreprenørvirksomheds maskinportefølje. Det er en maskine, der kan udnyttes på flere måder, og som fungerer til at komme lettere og hurtigere i mål med dit projekt. Gravemaskiner kan derfor også lånes til såvel større entreprenøropgaver som til en mindre udgravning i haven. 

Lej gravemaskine med fører

Hos SVANHOF tilbyder vi foruden leje af gravemaskiner, at du kan leje gravemaskine med en fører tilknyttet. Her betaler du fortsat kun for føreren i de timer eller dage, som du i forvejen har lejet maskinen i. Det er derfor ikke kun en mulighed for at få en professionel til at udføre din opgave, men du vil samtidig spare en masse tid og derfor i sidste ende penge, som du kan flytte til en anden post i dit byggeprojekt.

Disse ydelser tilbyder vi at hjælpe med, når du bestiller en fører

Eftersom vores førere er professionelle, får du med leje af en gravemaskine med fører også en mulighed for at slå flere fluer med et smæk. Vores førere er effektive og faglærte, og der er derfor rig mulighed for, at de kan nå at færdiggøre flere projekter på den tid, du har lejet maskinen i. Typisk lejes gravemaskiner til opgaver som:

  • Opgravning af have
  • Opgravning af indkørsel
  • Udgravning til fliser m.fl.
  • og meget mere.


Kontakt os, hvis du står og har brug for leje af gravemaskine hvad end om det er med eller uden fører. Vi hører til i Dianalund på Vestsjælland, hvorfra vi udlejer vores gravemaskiner. Kontakt os på tlf.: 26 75 06 05 eller på e-mail: svanhof@hotmail.com.