Minilæsser

Et bredt udvalg af markedets bedste entreprenørmaskiner

Leje af minilæsser på Vestsjælland

Entreprenørmaskiner er en fantastisk samarbejdspartner i forbindelse med alt fra større gør-det-selv-projekter til renovering af haven og store entreprenøropgaver, og i disse tilfælde er det næsten ikke til at komme uden om en minilæsser. Maskinstyrken bag en minilæsser virker både til at spare tid, løse større opgaver og løse dem med større præcision. Hos SVANHOF har vi minilæssere til erhverv- og privatbrug, og der er mulighed for at tilkøbe flere redskaber til maskinen, når man lejer.

Lej en minilæsser til både private og erhverv

En minilæsser er en standardmaskine for langt de virksomheder, der arbejder med byggeri- og anlægsopgaver. En minilæsser kan løfte enormt tungt materiale og flytte det uden problemer og risiko for skader, og det giver en helt ny definition til, hvad du som privat selv kan formå at flytte og installere i fx din have. Hos SVANHOF udlejer vi typisk vores minilæsser til:

  • Gør-det-selv-projekter hos private, hvor man har brug for maskinstyrke til at flytte alt fra fliser til havemøbler og jord
  • Entreprenøropgaver hos virksomheder, der enten mangler en ekstra minilæsser til en særlig opgave, eller som pludseligt har fået behov for en uden at være tæt på sit eget lokalområde

Leje af minilæsser med fører

Vi udlejer også gerne vores minilæssere med fører, så du kan spare både tid og penge og lade en professionel sørge for kvaliteten af det færdige stykke arbejde. Vi lejer maskiner og førere ud på hele Vestsjælland, og særligt i Ringsted og Slagelse har vi hjulpet kunder.

Pris og praktiske omstændigheder

Når du lejer en minilæsser hos SVANHOF, leverer vi den naturligvis til dig mod gebyr, hvad end du er på en byggeplads eller i baghaven. I øjeblikket koster en minilæsser 1000,- for en fuld dag, hvilket er inklusiv en skovl. Det er som nævnt muligt at tilkøbe ekstra tilbehør.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til os på tlf.: t26 75 06 05 eller på e-mail: svanhof@hotmail.com for at høre mere om vores maskinudlejning.