Maskin udlejning

Tfl: 26750605 Email: svanhof@hotmail.com

Maskin oversigt. pris pr dag. afhentet ved vor plads.

SVANHOF: Eksperter i maskiner og maskinudlejning

Hos SVANHOF sætter vi en dyd i at kunne levere kyndige entreprenørmaskiner og vejlede vores kunder i udlejningsprocessen. Derfor har vi også et bredt udvalg af markedets bedste entreprenørmaskiner, så private såvel som professionelle kan leje den nødvendige maskinkraft til mindre og større projekter.
Inkluderet i vores lejepriser er leje af selve maskinen, og det er muligt at få den leveret og afhentet mod gebyr. Dertil er vi naturligvis altid klar til at vejlede dig i processen, så vi er sikre på, at du får den rigtige maskine til jobbet.

Er maskinen gået i stå, eller mangler du maskinkraft til haven? Lej maskiner her

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at gøre bruge af maskinudlejning, og derfor kan du hos os både leje på time- og dagsbasis. Måske er du på farten med din virksomhed, hvor I enten får et pludseligt behov for en maskine, som I ikke har bragt med jer, eller I har været så uheldige, at jeres egen er gået i stå. Her står vi klar til at levere den maskine, som I mangler, så hurtigt som muligt.
Hvis du er privatperson, der står og mangler fx en gravemaskine eller en minilæsser til udgravning af fliser, tilbyder vi også, at I kan leje maskinen med en fører tilknyttet. På den måde får I en professionel med på jeres opgave, der kan garantere en højere kvalitet for jeres færdige projekt.

Kontakt os i dag og få styr på projektet

Her kan I få et overblik over de maskiner, vi i øjeblikket har i vores maskinportefølje. Her kan I også læse mere om, hvilke typer at ekstraudstyr, som I kan betale ekstra for at inkludere i jeres leje. Vi lejer maskiner og førere ud på hele Vestsjælland, og særligt i Ringsted og Slagelse har vi hjulpet kunder.

Hvis I skulle have nogen spørgsmål til vores maskinudledning eller de specifikke maskiner, må I ikke tøve med at kontakte os enten på tlf.: 26 75 06 05 eller på e-mail: svanhof@hotmail.com. Vi har arbejdet med maskinudlejning samt salg og køb af maskiner i mange år, og vi er derfor den rette samarbejdspartner for dig, der hurtigt ønsker at komme i kontakt med den helt rette maskine til dit projekt.