Maskinudlejning

Tfl: 26750605 Email: svanhof@hotmail.com

Maskin oversigt. pris pr dag. afhentet ved vor plads.

Eksperter i maskiner og maskinudlejning på Vestsjælland

Hos SVANHOF sætter vi en dyd i at kunne levere kyndige entreprenørmaskiner og vejlede vores kunder i udlejningsprocessen. Derfor har vi også et bredt udvalg af markedets bedste entreprenørmaskiner til udlejning, så private såvel som professionelle kan leje den nødvendige maskinkraft til mindre og større projekter.
Inkluderet i vores lejepriser er leje af selve maskinen, og det er muligt at få den leveret og afhentet mod gebyr. Dertil er vi naturligvis altid klar til at vejlede dig i processen, så vi er sikre på, at du får den rigtige maskine til jobbet.

Maskinudlejning i alt fra 1 time til flere uger

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at gøre bruge af maskinudlejning, og derfor kan du hos os både leje på time- og dagsbasis. Måske er du på farten med din virksomhed, hvor I enten får et pludseligt behov for en maskine, som I ikke har bragt med jer, eller I har været så uheldige, at jeres egen er gået i stå. Her står vi klar til at levere den maskine, som I mangler, så hurtigt som muligt.
Hvis du er privatperson, der står og mangler fx en gravemaskine eller en minilæsser til udgravning af fliser, tilbyder vi også, at I kan leje maskinen med en fører tilknyttet. På den måde får I en professionel med på jeres opgave, der kan garantere en højere kvalitet for jeres færdige projekt.

Kontakt os i dag og få styr på projektet

Her kan I få et overblik over de maskiner, vi i øjeblikket har i vores maskinportefølje. Her kan I også læse mere om, hvilke typer at ekstraudstyr, som I kan betale ekstra for at inkludere i jeres leje. Vi lejer maskiner og førere ud på hele Vestsjælland, og særligt i Ringsted og Slagelse har vi hjulpet kunder.

Hvis I skulle have nogen spørgsmål til vores maskinudledning eller de specifikke maskiner, må I ikke tøve med at kontakte os enten på tlf.: 26 75 06 05 eller på e-mail: svanhof@hotmail.com. Vi har arbejdet med maskinudlejning samt salg og køb af maskiner i mange år, og vi er derfor den rette samarbejdspartner for dig, der hurtigt ønsker at komme i kontakt med den helt rette maskine til dit projekt.